Distributie Mogelijkheden

De erotiekbranche heeft de afgelopen decennia bewezen dat het een voorloper is op het gebied van interactieve multimediale technieken. Blue Donkey Media maakt optimaal gebruik van deze nieuwe technieken en zorgt zo voor veel betrokkenheid en interactie met de kijkers. Op deze manier bieden we de mogelijkheid aan distributeurs om nieuwe businessmodellen te exploiteren en in te spelen op de wensen van de kijkers.

De interactieve mogelijkheden van televisiezenders worden de komende tijd uitgebreid met de komst van de nieuwe generatie set-up boxen, second screen toepassingen en interactie via mobiele telefonie. Ook sociale media spelen een belangrijke rol: kijkers reageren direct op wat zij zien.

Naast televisie en Video on Demand bieden wij de mogelijkheid om onze programma’s, films en Video on Demand-titels te bekijken via internet op alle mogelijke devices. De Video on Demand-titels kunnen in elk formaat worden aangeleverd. Ons televisiesignaal kent koppelingen met alle tv-netwerken, waaronder de media gateway.

Interesse in de doorgifte van onze zenders? Voor de informatie brochure en distributievoorwaarden kunt u contact opnemen met [email protected]

Onze televisiezenders en Video on Demand-titels zijn onder andere te zien bij: