Nieuws


On Demand bij Ziggo

1 maart 2018

Per vandaag zullen de Video On Demand titels van Meiden van Holland ook te zien zijn bij Ziggo. Onze tv-zender Meiden van Holland Hard is inmiddels al bijna drie jaar te zien bij Ziggo in het Erotiekpakket. We zijn er trots op dat Ziggo overtuigd is van de waarde van onze content en nu ook onze VOD-titels opneemt in het aanbod. Voor Ziggo-klanten die niet zijn geabonneerd op het Erotiekpakket is dit dan ook mooie gelegenheid om alsnog te genieten van onze lokale en toegankelijke erotiek.

Lees verder

Elise van Vlaanderen

5 januari 2018

De recent uitgeroepen nieuwe pornokoningin van Vlaanderen, Elise van Vlaanderen, heeft Blue Donkey Media gevraagd een website in haar naam te exploiteren. Met plezier hebben wij vandaag dan ook de website elisevanvlaanderen.net gelanceerd.
Op het online erotische platform zullen wij Vlaamse erotiek aanbieden, waaronder natuurlijk ook de titels die door de kersverse erotiekproducent zelf geproduceerd worden.

Met genoegen gaan wij de samenwerking met Elise van Vlaanderen aan. We wensen haar dan ook veel succes bij het veroveren van de Vlaamse harten.

Lees verder

Hollandse Kanjers

24 november 2017

In samenwerking met Mobitainment lanceren wij het nieuwe label Hollandse Kanjers. Blue Donkey Media verzorgt hierbij de website hollandsekanjers.nl welke wij redactioneel inrichten met de bewezen populaire content uit onze eigen bibliotheek.
De website hollandsekanjers.nl is onderdeel van een breder mediaconcept welke ook tv-uitzendingen zal verzorgen in de nachtprogrammering van RTL 7.

De eerste tv-uitzending zal plaatsvinden op de nacht van zaterdag 25 november op zondag 26 november 2017.

Lees verder

Youfone lanceert met Meiden van Holland

11 september 2017

Vandaag lanceert YoufoneTV met OTT-televiesie en Video on Demand. De nieuwe speler in televisiedistributie kiest er hierbij voor om onze zender Meiden van Holland Hard op te nemen in het aanbod.

Meiden van Holland Hard is via YoufoneTV te ontvangen met het totaalpakket, maar is ook onderdeel van het maandelijks aanpasbare Mix 5 of Mix 10. Bij deze zogenaamde mixpakketten kan de consument zelf kiezen welke zenders hij of zij opneemt in het aanvullende zenderpakket.

Naast een OTT-signaal biedt YoufoneTV ook Video on Demand in de vorm van TVOD en SVOD. Ook in dit geval heeft de aanbieder gekozen voor de producten van Blue Donkey Media. De VOD-titels van Meiden van Holland zullen nu ook bij YoufoneTV te huren zijn.

We wensen via deze YoufoneTV veel succes met uitrollen van hun nieuwe platform en wensen de nieuwe kijkers van Meiden van Holland alvast van harte welkom.

Lees verder